Over ons

Missie, visie, strategie

Wij zijn een groep sportievelingen die de sportieve wereld in Beernem in beeld wil brengen. Onze missie  is het verbinden van sportende en niet-sportende Beernemnaars, met als doel zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen. Dit door een toegankelijke en moderne aanpak.

We hebben een facebookgroep opgericht met ondertussen meer dan 600 leden. Op deze groep kunnen  sportclubs of geëngageerden berichten posten om hun sport en evenement te promoten.

Tevens proberen we ook niet-sportende Beernemnaars aan te zetten. Dit door de drempel naar  sport of beweging laagdrempelig te maken. De facebookberichten kunnen hen inspireren, maar ook onze komootroutes zijn hier een mooi voorbeeld van. Met deze routes bieden wij gemakkelijke  wandelroutes en fietsroutes aan met een cultureel en educatief aspect.

We zijn en blijven volop aan het werk om nieuwe concepten te lanceren.

We willen een onafhankelijk netwerk vormen waarin wij tussenpersoon zijn. Door  ons netwerk uit te breiden mikken we op nieuwe sporten maar ook minder gekende sporten. Hierdoor  kunnen we een platform aanbieden waarop elke organisatie, groot of klein, gratis promotie kan maken.  Zo krijgen sportende en niet-sportende Beernemnaars een kijk in nieuwe sporten of organisaties. We  betrekken zoveel mogelijk mensen door sportclubs aan te spreken, foto’s te nemen op de activiteiten,  actief te zijn op sociale media enzovoort.

Ons Team

Lloyd Henneman
Lloyd Henneman
Founder
Miguel Teirlinck
Miguel Teirlinck
Co-founder, Visual Content
Maïté Teirlinck
Arnaud Bouché
Arnaud Bouché